Bavarian walk


Dosadan dan, oblacan, ne znam sto bi radio. Na srecu, tu je moj magicni Lowepro ruksak u kojem imam gotovo sve sto je potrebno za dobar dan. Provjeravam napunjenost baterija i dali je kartica u fotoaparatu. To mi je postao obicaj prije svakog odlaska na fotografiranje, posto sam vec nekoliko puta prevalio desetke kilometara da bi shvatio da su kartice ostale u citacu na stolu. Kad sam se…

…uvjerio da je sva oprema na svom mjestu, bez ikakvog plana sjedam u automobil i krecem u nepoznato. Tako mi je nekako najdraze. Kad previse planiram i ocekujem, uglavnom ne ispadne onako kako sam ocekivao. Neki od najboljih foto izleta nastali su upravo spontano i slucajno. I tu je draz fotografije. Nikada ne znate kad vas priroda ili neko mjesto mogu iznenaditi.

Pogotovo kad se nalazite u Bavarskoj :-) Gdje god da krenete ne mozete pogrijesiti. Nisam ni ja. Nevezano uz fotografije, lijepo sam proveo dan. Ugodna setnja prekrasnom prirodom, tu i tamo pokoja solidna fotografija (nadam se) i sto covjeku vise treba. Meni nista :-). Zato, moj savjet je da manje razmisljate o opremi koja vam treba i dali je bolji F2,8 ili F4 objektiv. Putujte, setajte i fotografirajte. Dobro svjetlo vam zelim.7 thoughts on “Bavarian walk

 1. Ajde nisam jedini bedak koji ostavlja kartice doma :)

  P.S.
  Kod tebe definitivno vrijedi ono pravilo da fotku radi autor a ne oprema. Prekrasne fotke prekrasne prirode.

 2. Desilo mi se to 3-4 puta. dodem na poziciju, izvadim aparat, uslikam nesto, a umjesto fotke na ekranu me doceka famozna poruka da kartica nije u aparatu. Zaista glup osjecaj. Tako da sad redovito imam provjeru prije odlaska.
  P.S.Hvala na komplimentima.

 3. Stvarno odlične fotografije.. volio bi neke vidjet u boji.. samo tako dalje ;) Pozdrav

 4. Hvala. Iskreno, razlog zasto sam ih prebacio u CB je taj sto boje i nisu bile nesto. Kako jos nije stiglo pravo proljece ni stabla nisu bila zelena i sve je bilo onako blijedo sivkasto.

 5. Prelijepe su slike! Nedostaje mi Europa!! And what good shape you must keep in climbing around all those mountains taking photographs! Blago tebi!

  Pozdrav!!

  -Kelly

 6. Fotke koje doslovno ostavljaju bez daha. Izbor prebacivanja u CB je odlična ideja, ovako djeluju potpuno bezvremeno!

  P.S. ja sam na svom Canonu podesio da mi ne da fotkati ako kartica nije unutra. Na greškama se ući :)

 7. @Kelly: Hvala najljepsa. Kad stizes u Europu ?

  @SShy: Hvala na komplimentima.
  P.S. Kako se to podesava? :-)