Brzina UBIJA

Jos prije 6 mjeseci napravio sam jedan foto session sa svojom novokupljenom Astrom GTC. Mislio sam napraviti post i malo se pohvaliti sa novim ljubimcem ali bilo mi je nekako glupavo šepuriti se sa novim autom, pa su fotke moje astrice čekale na hard disku. Isfotkao sam je sa svih strana onako lijepu, novu, blistavu pod finim svjetlom u parku. Vremenom sam gotovo i zaboravio na te fotografije, sve dok na netu nisam naišao na fotografije istog takvog automobila snimljenog iz gotovo istih kuteva. Samo sa jednom razlikom. Automobil je fotografiran nakon prometne nezgode. Nažalost, tek kad čovjek vidi ovako nešto, postane svjestan što je brzina i što može učiniti automobilu, a što je još važnije, njegovim putnicima. U nastavku stavljam 8 fotografija koje najbolje pokazuju što je brzina, a sebi i vama na razmišljanje da shvatimo da cesta nije pista i da se nezgode ne dešavaju nekome drugom.


Foto: Tomislav KunješićFoto: Tomislav Kunješić


Foto: Tomislav Kunješić


Foto: Tomislav Kunješić

9 thoughts on “Brzina UBIJA

  1. kakve ocjene ima ta astra na crash testovima?

  2. hvala ti da demonstraciji. nadam se da ce neki naucit iz ovog

  3. @Cameny: ***** po ENCAP-u.

  4. Uh, čini mi se da je tu bilo mrtvih :(

  5. Ova Astra izgleda da u potpunosti zaslužuje te zvjezdice. Auto je izudaran sa svih strana, a prostor za putnike je poprilično dobro “očuvan”. Jel znaš možda što je bilo sa putnicima? Jesu svi preživjeli?

  6. Da, zanimljivo je kako su A i B nosaci ostali nedeformirani te tako zastitili putnicki prostor. Koliko znam bio je samo vozač, nevezan i teže je ozljeđen.

  7. od kud vam informacija da je u ovom GTC-u bilo mrtvih? cemu taj naslov?? bolje se informiraj prije nego lupas gluposti!!!

  8. @Kevin: Pogledajte moj komentar prije vašeg. Jasno piše da nitko nije poginio. A mozda ste u pravu da naslov nije dobar. Jer mi je rekao jedan čovjek da ne ubija brzina već glupost. Hvala.

  9. lijep autek.Sigurno preporuka Hrvoja :) Pozdrav sa Opel foruma ;)