November 25th, 2014

Rezultati 3. kola: Sarajevo

Sarajevo

Dragi moji, prvo Vam se želim ispričati zbog kašnjenja u objavi rezultata. Dio je tehničke, a dio privatne prirode ali bitno je da su rezultati naposljetku ipak tu :-).
Read the rest of this entry »

October 31st, 2014

Photo quiz: Grad na fotografiji je?

Ovo ne bi trebalo biti teško :-)


Nakon dvije glavolomke slijedi relativno lagano pitanje. Dakle, … Read the rest of this entry »

October 7th, 2014

Rezultati 2. kola: UH72A Lakota

UH 72A Lakota

Ta dammm, rezultati drugog kola nagradnog foto kviza su pred Vama :-) Ovaj put je bilo mnogo više odgovora nego u prvom kolu, što me posebno veseli.
Read the rest of this entry »

September 26th, 2014

Photo quiz: Model helikoptera na slici je???

Da vas čujem zrakoljupci :-)


Dragi moji, pred Vama je i drugo nagradno kolo novog serijala foto kviza kojeg organiziram na ovim stranicama. Ovaj put trebate odgovoriti na pitanje iz naslova. Nagrada onome tko prvi točno odgovori je zgodni mali FORCEBOOK UltraTab 7 tablet i 10 bodova u lovu za godišnju nagradu, koja će biti u protuvrijednosti od 300 Eura po Vašem izboru.

Uvijek sam dvojio da li bolje davati lagana pitanja na koja će se brzo i masovno točno odgovarati ili pak ona malo teža koja zahtijevaju više mozganja, googlanja i sličnih radinosti. Nadam se da se ne ljutite ali moj izbor je ovaj drugi, ponešto teži put, koji iako traži više truda vjerujem donosi na kraju i veću satisfakciju.

Ipak, ako ova fotografija bude otkrivala premalo da bi se otkrila njena zagonetka, za par dana ću postaviti novu koja će otkrivati mnogo više detalja. Zato stay tuned, sherajte prijateljima kako bi i oni sudjelovali u kvizu ili Vam pomogli kad već ja neću :-)
Pravila kviza su sljedeća:
Read the rest of this entry »

September 22nd, 2014

Korean wedding session


Fotografija spaja ljude, bez obzira na paralele i… Read the rest of this entry »

September 9th, 2014

Rezultati prvog kola :-)

Zagonetni kipovi.

Nakon desetak dana Vaše “patnje” vrijeme je za objavu rezultata. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovom kolu nagradne igre, a posebice onima koji su se potrudili i pronašli točan odgovor. Žao mi je ako je pitanje bilo preteško i obećajem da će sljedeća biti nešto lakša :-).
Read the rest of this entry »

August 29th, 2014

Foto kviz is back :-)

Gdje se nalaze kipovi sa fotografije???

Nakon gotovo sedam godina, nagradni foto kviz je ponovno na ovim stranicama. Za početak bi volio objasniti neke stvari. I tijekom prvog kviza ljudi su me pitali zašto i kako, pa da pokušam objasniti. Ovaj (a i protekli) nagradni kviz radim iz svog gušta, te za svoje novce. Nikakvih sponzora nemam, što ne znači da ih ne bi prihvatio ali to zaista nije nikakva intencija svega ovoga. Razlog je taj što me ovakve aktivnosti zabavljaju i vesele, a smatram da mi je fotografija toliko puno toga dala i pružila u životu, da je lijepo makar dio vratiti nazad bez ikakvih skrivenih ciljeva i interesa… Jednostavno, nadam se da će te se dobro zabaviti i da ću barem nekome donijeti osmijeh na lice, pa bilo to samim osvajanjem nagrade ili pak naučenom nekom novom sitnicom, odnosno uspješno riješenim zadatkom. Eto toliko o tome :-)
Radi se o jednostavnom i edukativnom nagradnom kvizu koji će imati 12 kola, te 12 malih i jednu veliku nagradu. Pravila kviza su sljedeća:

Read the rest of this entry »

August 25th, 2014

House of Troy


Novi modni session, ovaj put za australski brand… Read the rest of this entry »

July 12th, 2014

No Snow clothing


Nakon kratke kreativne pauze, pred Vama je jedna mala reportažica sa snimanja za finski… Read the rest of this entry »

April 15th, 2014

Country girl


Proljeće je već dobrano zakucalo na naša vrata, pa je red da zagušene gradske ulice zamijenimo prirodnom idilom. A što je ljepše od… Read the rest of this entry »