Mirko does weddings


Fotografiranje vjenčanja je nešto što sam uvijek nastojao izbjeći. Previše stresa, očekivanja, stvari na koje ne možeš utjecati. Međutim, popustio sam pod nagovorom prijatelja koji se vjenčavao i odlučio da se….…okušam i u tome. Prisustvovao sam vjenčanju od ceremonije u crkvi, pa sve do ranih jutarnjih sati. Posebnog vremena za poziranje i pripremljenih lokacija nije bilo pošto se vjenčanje održavalo u meni nepoznatom kraju, pa smo tek usput stali da odradimo kratki session na mjestu koje mi se učinilo zgodnim. Nadam se da vam se sviđaju fotografije, a ako imate kakvu sugestiju ili komentar rado bi ih čuo. Hvala i pozdrav.

4 thoughts on “Mirko does weddings

  1. you are a natural for wedding work , you have the “eye” keep up the excellent work

  2. Kod nas se kaže: “Prvi se mačići u vodu bacaju”, ali ovo za tebe ne važi. Slike su odlične, najviše mi se svidjaju crno-bele na početku.

    Pišeš da bi rado čuo komentare i sugestije, evo šta ja mislim. Za moj ukus je vinjetiranje malo preterano ali ne znam, možda su sada takvi trendovi. Još jedna mala primedba je da su mladenci previše centrirani na pojedinim fotkama.

    Takodje mi se čini da si koristio blic na slikama sa zalaskom sunca kao pozadinom i temperatura boje odbljeska blica na koži mladenaca se ne uklapa sa okolinom. Ja bih radije koristio jedan ili dva Lastolite reflektora zlatne boje da osvetlim mladence.

    Sve važne trenutke ovog svečanog dogadjaja si uhvatio i mislim da mladenci treba da budu više nego zadovoljni. Odličan posao!

  3. Moje čestitke na fotografijama Mirko! Uistinu imaš smisla pa samo tako nastavi:)

Dodaj komentar