September 9th, 2014

Rezultati prvog kola :-)

Zagonetni kipovi.

Nakon desetak dana Vaše “patnje” vrijeme je za objavu rezultata. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovom kolu nagradne igre, a posebice onima koji su se potrudili i pronašli točan odgovor. Žao mi je ako je pitanje bilo preteško i obećajem da će sljedeća biti nešto lakša :-).
Read the rest of this entry »

August 29th, 2014

Foto kviz is back :-)

Gdje se nalaze kipovi sa fotografije???

Nakon gotovo sedam godina, nagradni foto kviz je ponovno na ovim stranicama. Za početak bi volio objasniti neke stvari. I tijekom prvog kviza ljudi su me pitali zašto i kako, pa da pokušam objasniti. Ovaj (a i protekli) nagradni kviz radim iz svog gušta, te za svoje novce. Nikakvih sponzora nemam, što ne znači da ih ne bi prihvatio ali to zaista nije nikakva intencija svega ovoga. Razlog je taj što me ovakve aktivnosti zabavljaju i vesele, a smatram da mi je fotografija toliko puno toga dala i pružila u životu, da je lijepo makar dio vratiti nazad bez ikakvih skrivenih ciljeva i interesa… Jednostavno, nadam se da će te se dobro zabaviti i da ću barem nekome donijeti osmijeh na lice, pa bilo to samim osvajanjem nagrade ili pak naučenom nekom novom sitnicom, odnosno uspješno riješenim zadatkom. Eto toliko o tome :-)
Radi se o jednostavnom i edukativnom nagradnom kvizu koji će imati 12 kola, te 12 malih i jednu veliku nagradu. Pravila kviza su sljedeća:

Read the rest of this entry »

August 25th, 2014

House of Troy


Novi modni session, ovaj put za australski brand… Read the rest of this entry »

July 12th, 2014

No Snow clothing


Nakon kratke kreativne pauze, pred Vama je jedna mala reportažica sa snimanja za finski… Read the rest of this entry »

April 15th, 2014

Country girl


Proljeće je već dobrano zakucalo na naša vrata, pa je red da zagušene gradske ulice zamijenimo prirodnom idilom. A što je ljepše od… Read the rest of this entry »

April 3rd, 2014

T+M


Iako nije vrijeme od fešta i vjenčanja, vadim iz arhive ovaj mali, lijepi, zaljubljeni podsjetnik na dva… Read the rest of this entry »

October 29th, 2013

Pletenice Lilibuchich


U ovom foto prici Vam predstavljam rukotvorine mlade hair stylist-ice Matee (nikad nisam shvatio ovo pravopisno pravilo :-)… Read the rest of this entry »

September 27th, 2013

Mother love


Znam da ću jednom sa čežnjom

prisjećat se svih ovih dana,

pa mi dozvoli, ljubavi mala,

da ti baš sad budem

Mama.
Read the rest of this entry »

September 2nd, 2013

Lake fairy


Iako sam se prošli put opraštao od ljeta, ono je izgleda odlučilo…

Read the rest of this entry »

August 29th, 2013

Summer session


Kao svojevrstan oproštaj od ljeta 2013. predstavljam Vam lijepu Kristinu koja je poželjela session… Read the rest of this entry »