Welcome

Welcome to my small visual world. My name is Mirko Beović and I will try to bring you my vision of both well-known and unknown places which I have visited around the world over the years – from the deserts of the Middle East to the capital of the United States, and from the Royal Car Museum in Amman, Jordan to a special report from the Geneva Car Show. Just search through galleries, FAQ or Photoblog articles and enjoy your visit.

Kind regards.

Latest blog: Rezultati 3. kola: Sarajevo

Sarajevo

Dragi moji, prvo Vam se želim ispričati zbog kašnjenja u objavi rezultata. Dio je tehničke, a dio privatne prirode ali bitno je da su rezultati naposljetku ipak tu :-).
Read the rest of this entry »

Latest articles / Photoblog

Latest Shots / Photo RSS

Follow me

New! Need Photo Review?

Send me a link to your work and I’ll see if I can suggest improvements.

Order a Print

All photography featured in galleries is available for printing.

Visitor’s quotes

Mirko: 
“Super dizajn, a fotke odlicne kao i uvijek.. Samo tako..”
Klaudia: 
“Velike pohvale starom skolskom prijatelju i clanu moje ekipe (u balotama)....slije su famozne!!! PUNO POZDRAVA; do slijedeceg sastanka VIIIc”
nikica: 
“svaka čast... fotografije mi se usitinu sviđaju, a isto tako zanimalo bi me gdje su slikane. ja sam iz bola na braču, i sam se amaterski bavim fotografijom. imam par slika koje se stvarno posebne. Ponukani time ja i frend iz njemačke otovrili smo homepage na kojo ih možete vidjeti. imao bih još i jedno pitanje... da li ih i u kojem programu obrađujete. HVALA vam na ovak divnim fotografijama”
evangelina: 
“Jako mi se sviđa tvoja web stranica, izgled, način prezentacije...sve. A slike su fantastične. Izvrsne teme i super obrade...strpljivost, pažljivost i ljepota. Hvala što si ih izložio da budu i nama na radost. :-)”
Shemsi: 
“Fino. Odlične su, ali osobno smatram da ih ima previše. Samo naprijed!!”
see more entries »